VILLKOR FÖR NYHETSBREV FRÅN NEWLINE

Att prenumerera på Newline nyhetsbrev är valfritt och gratis. Du kan avsluta din prenumeration när som helst genom att använda länken längst ner på nyhetsbrevet. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna prenumerera. Efter att du har börjat att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att få en rabattkod som du kan använda vid ditt nästa köp om du är förstagångsprenumerant. Rabattkoden kommer att ha en begränsad giltighetstid och vissa produktundantag kommer att gälla. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Du kommer att informeras om villkoren för rabattkoden när du får den skickad via e-post till den e-postadress som du angav vid skapandet av din prenumeration.

Genom att godkänna dessa villkor, samtycker du till att Newline, med säte i Balticagade 20, 8000 Århus, Danmark, skickar dig marknadsföringsmaterial om följande produkter och kampanjer via e-post och sociala medier:


•    Kläder, skor, väskor, accessoarer, sportutrustning och sporttillbehör tillverkade av märket hummel, såväl som andra saker som kan marknadsföras av Newline i framtiden.

•    Information om företaget såväl som nyheter om nya kollektioner, erbjudanden, rabatter, tävlingar och andra marknadsföringskampanjer.


Vidare, samtycker du till att Newline samlar in, registrerar och lagrar de personuppgifter som du tillhandahåller och använder dem för att skicka dig marknadsföringsinformation via e-post och sociala medier. Din data kommer att hanteras konfidentiellt. 

Läs vår sekretesspolicy här. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst genom att klicka på avregistreringslänken som finns längst ner på varje nyhetsbrev eller skicka ett e-postmeddelande till support@newlinesupport.se.

Du har dessutom rätt att få information om vilka uppgifter om dig som Newline behandlar, och du kan alltid begära att dessa uppgifter korrigeras, blockeras eller raderas. Du kan kontakta hummel om du har någon fråga angående detta genom att skicka ett e-postmeddelande till support@newlinesupport.se.