Function and fashion

Vi lanserar två säsongskollektioner varje år mewd fokus på hög funktionalitet och modernt utseende, och vi erbjuder även ett brett sortiment av ytterligare basprodukter som ständigt uppdateras för att garantera högsta möjliga kvalitet och prestanda.

På Newline älsker vi att springa! årt arv från det danska försvaret karakteriseras av innovation, beslutsamhet och kompromisslös kvalitet, alla de elementer som dominerar vårt DNA. Funktionalitet är naturligvis viktigt och det kommer vi aldrig att kompromissa med. Mode har också en plats i våra hjärtan. Vi använder moderna färger och passformer eftersom vi tror att funktion og mode inte utesluter utan snarare kompletterar varandra.

Av samma anledning är, utöver våra tekniska designer, färg- och trendexperter en del av designprocessen. När vi designar en produkt tänker vi alltid på följande funktionella parametrar: vind- och vattenmotstånd, svettransportering, andningsbarhet, kylande och värmande effekt. För oss är det viktigt att du kan fokusera på din prestation och inte på dina kläder när du springer.


null
null

WASH AND CARE

För att öka funktion, form och livslängd på din Newline-produkt, f¨lj tvätt- och skötselråden noga.

De högteknologiska tygerna är ofta förbehandlade för att ge produkten tyg och fibrer dess funktionalitet. Därför är det alltid viktigt att följa tv'att- och skötselråden. Tillämpliga tvätt och skötselråd återfinns på din specifika produkt.

Om du har några frågor, kontakta vår Kundservice.