Choose language
Newline BLACK CAMO WINDSHIELD JACKET 77323-649
Newline BLACK CAMO WINDSHIELD JACKET 77323-649

Newline BLACK CAMO WINDSHIELD JACKET 77323-649

Förut SEK 850,00
SEK 510,00
Spara SEK 340,00
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2023-12-23.


   I lager
Kvantitet
BLACK Camo Windshield Jacket är en luftig jacka med vindskydd fram. Jackan är sydd i ett fjäderlätt och vindskyddande material med pressade paneler på ärmar och rygg som garanterar optimal ventilation. Ärmarna har elastiska muddar och en dragsko i fållen. Jackan har en praktisk framficka. Detaljerna på dragkedjan och halsen har danska specialförbandets välkända vinröda färg. Jackan har även ränder som påminner om de på en fallskärm, och är tillverkade i ett häftigt kamouflagemönster. Detta ger jackan en unik look, och kollektionen BLACK är en hyllning till våra rötter i det danska specialförbandet.

Alla soldaterna får sina pilotvingar genom att genomgå fallskärmskursen. Vingarna som finns på BLACK-kollektionen är en påminnelse om att det krävs hårt arbete för att lyckas.

Material: 100 % polyester
Visa mer
Visa mindre
Andra har också köpt
Newline

Allt började 1981.
Hängande i en fallskärm mellan himmel och jord började Newlines grundare, Helge Petersen, undra varför hans dräkt var våt medan fallskärmen fortfarande var torr.
Senare använde han fällskärmstyg för att tillverka en av de första funktionella löpardräkterna någonsin.

Med en bakgrund inom det danska försvaret, fokus på militär precision och många år som löpare, skapade han ett innovativt sortiment av funktionella produkter med fokus på detaljer och komfort.
Han är fortfarande Newlines DNA.

Toppkategorier

DAM
HERR
BARN
TILLBEHÖR

NEWLINE   Niels P Thomsens Vej 3   DK-7500 Holstebro   +45 97410415   shop@newlinesport.com   Powered by Fashionshopping