Choose language
BLACK WINDSHIELD JACKET 77305-060
BLACK WINDSHIELD JACKET 77305-060

BLACK WINDSHIELD JACKET 77305-060

SEK 750,00


   I lager
Kvantitet
BLACK Windshield Jacket är en jacka med andningsförmåga och med vindskydd framtill. Jackan är gjord i ett vindskyddat lättviktsmaterial med perforerade ventilationspaneler på ärmar och rygg för att ge dig maximalt luftflöde. Ärmarna har elastiska muddar och dragsko i nederkanten. Jackan har en framficka för ökad funktionalitet. Detaljerna på blixtlåset och i halsen har det danska specialförbandet Jægerkorpsets vinröda signaturfärg. Jackan har linjer som återspeglar en fallskärm och ger jackan den unika designen BLACK från Newline, som refererar till vårt arv från det danska specialförbandet Jægerkorpset.

Alla soldater förtjänar sina vingar genom att klara av fallskärmsutbildningen. Vingarna, BLACKS kännetecken, påminner dig om att förtjäna dina vingar genom hård träning.

Tyg: 100 % polyamid

Windbreaker protection
One front pocket
Ventilation punched panels
Elastic cord band sleeve hem
Visa mer
Visa mindre
fukthanteringandas
Andra har också köpt
Newline

Allt började 1981.
Hängande i en fallskärm mellan himmel och jord började Newlines grundare, Helge Petersen, undra varför hans dräkt var våt medan fallskärmen fortfarande var torr.
Senare använde han fällskärmstyg för att tillverka en av de första funktionella löpardräkterna någonsin.

Med en bakgrund inom det danska försvaret, fokus på militär precision och många år som löpare, skapade han ett innovativt sortiment av funktionella produkter med fokus på detaljer och komfort.
Han är fortfarande Newlines DNA.

Toppkategorier

DAM
HERR
BARN
TILLBEHÖR

NEWLINE   Niels P Thomsens Vej 3   DK-7500 Holstebro   +45 97410415   shop@newlinesport.com   Powered by Fashionshopping