Choose language
BLACK AIRSPEED SHORTS 77300-095
BLACK AIRSPEED SHORTS 77300-095

BLACK AIRSPEED SHORTS 77300-095

SEK 450,00


   I lager
Kvantitet
BLACK Airspeed Shorts är shorts med hög andningsförmåga gjorda i helperforerat lättviktstyg för att ge dig maximalt luftflöde. Innerbyxan är i mjuk mesh så att luften kan flöda igenom och hålla din temperatur så låg som möjligt. Shortsen har dragsko i midjan med snördragare i specialförbandet Jægerkorpsets vinröda signaturfärg, och bakficka med blixtlås. Skärningen fram- och baktill återspeglar en fallskärm och ger shortsen den unika designen BLACK från Newline, som refererar till vårt arv från det danska specialförbandet Jægerkorpset.

Alla soldater förtjänar sina vingar genom att klara av fallskärmsutbildningen. Vingarna, BLACKS kännetecken, påminner dig om att förtjäna dina vingar genom hård träning.

Tyg: 100 % polyester

Lightweight punched fabric
Drawstring waist
Back pocket with zipper

Visa mer
Visa mindre
luftströmningandas
Newline

Allt började 1981.
Hängande i en fallskärm mellan himmel och jord började Newlines grundare, Helge Petersen, undra varför hans dräkt var våt medan fallskärmen fortfarande var torr.
Senare använde han fällskärmstyg för att tillverka en av de första funktionella löpardräkterna någonsin.

Med en bakgrund inom det danska försvaret, fokus på militär precision och många år som löpare, skapade han ett innovativt sortiment av funktionella produkter med fokus på detaljer och komfort.
Han är fortfarande Newlines DNA.

Toppkategorier

DAM
HERR
BARN
TILLBEHÖR

NEWLINE   Niels P Thomsens Vej 3   DK-7500 Holstebro   +45 97410415   shop@newlinesport.com   Powered by Fashionshopping